miercuri, 26 ianuarie 2011

Fii si tu Ambasador Lume Buna!

Bine ai venit!

Asa te intampina un oras nou, in care pasesti pentru prima data. Dincolo de aceste cuvinte, restul ramane sa descoperi tu: sa afli despre oameni, despre ceea ce fac ei pentru comunitatea lor, despre evenimentele ce au loc in acel oras si de ce nu, despre ceea ce ai putea imbunatati tu, facand ceva pentru acest loc.

Bine ai venit alaturi de Lume Buna!

Este mesajul nostru de intampinare! Prin Lume Buna iti facem cunoscut, dincolo de tot ceea ce se intampla intr-un oras, partea frumoasa a Romaniei. Noi o vedem in lucrurile care merita sustinute si promovate, proiectele si evenimentele ce vorbesc despre oamenii care fac ceva concret astazi,  pentru comunitatile lor.
Stim ca exista inca multe initiative chiar din orasul tau, sau de oriunde din tara, despre care ne-am dori sa aflam si sa le facem cunoscute. Stim ca avem romani care isi urmeaza pasiunea si produc o schimbare in bine, demonstrand ca Se Poate reusi in Romania – pe toti acestia ne-ar placea sa ii cunoastem. Stim ca ai idei si vrei sa te implici, iar noi vrem sa te sustinem!
In ultimii 2 ani si jumatate, pe LumeBuna.ro am strans mii de stiri cu impact pozitiv din si despre Romania. Am promovat sute de proiecte, initiative si romani cu performante. Am avut alaturi peste 150 de voluntari, ce ne-au ajutat sa mobilizam mii de oameni in campaniile ,,Imbratisari gratuite” si ,,Un zambet pentru tine”, facand posibil ca acest proiect sa creasca.
Te invitam sa ii cunosti pe cei care sunt deja Ambasadori Lume Buna si sa te alaturi echipei!

Fii Ambasador Lume Buna!

Asteptam cu entuziasm sa devii unul dintre Ambasadori, iar pentru asta te rugam sa trimiti un e-mail la adresa olivia.sandu@lumebuna.ro, cu subiectul ,,Vreau sa fiu ambasador”. Ce sa ne povestesti? Cateva detalii despre tine, din ce oras esti, ce anume te motiveaza sa devii Ambasador Lume Buna. Dupa ce vom primi aplicatia ta, vrem sa ne dovedesti cat esti dispus sa te implici: timp de o saptamana, iti vom propune sa te consideri Ambasador si sa dai voce orasului tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu