joi, 20 ianuarie 2011

Fa ceva!

Tu nu te-ai saturat sa taci si sa induri? Chiar nu esti satul de ipocrizia si nesimtirea din jurul tau? Vad zi de zi oameni care se dau destepti si cred ca pot schimba lumea dar nu misca un deget pentru asta; intalnesc in fiecare minut tineri care isi irosesc clipele vietii, batjocoresc adevaratele valori si nu fac nimic pentru a-si merita dreptul pe aceasta lume..

..inteleg...cu totii avem dreptul la viata..dar oare avem si dreptul de a ne bate joc de ea? Radem de altii cand noi nu am fost in stare sa spunem macar o data ceva inteligent, facem lucruri extreme doar pentru a iesi in evidenta, tipam, urlam, doar pentru a fi bagati in seama, ne ascundem cand gresim si nu ne recunoastem niciodata greselile... da, suntem noi! tanara generatie! si tot mai multi dintre noi sunt asa! Degeaba exista tineri implicati, motivati, daca ceilalti sunt reci, nepasatori.... de plastic parca...

Vad in jurul meu atata nerusinare...atata rautate si invidie..."tu de ce da si eu nu?" "daca tu, atunci si eu.." "ea de ce?" ....in ce ne-am transformat? unde am ajuns? Ne-am invatat sa stam si sa asteptam sau cel mult sa cerem si sa asteptam sa ni se dea; am uitat sa mai luptam pentru visele noastre, sa ne zbatem, am uitat sa ne ridicam dupa ce am cazut...am uitat ca viata e o lupta...

nu e bine sa lupti, dar daca trebuie, atunci macar castiga lupta...


M-am saturat sa aud zi de zi zeci de oameni care critica Guvernul, Parlamentul, Presedintele- Oameni, daca va credeti mai buni, iesiti in fata! faceti-va vocea auzita! Spuneti cu glas tare! Nu mai asteptati ca statul sa va dea..

Criza? nu e nicio criza!!! Nu mai cred de mult in criza...romanii nu trec prin nicio criza..uitati-va in jurul vostru si veti vedea! In loc sa ne plangem de mila, mai bine sa punem mana si sa muncim, sa facem ceva, sa ramana ceva in urma noastra!

Tu chiar nu te-ai saturat sa stai? sa astepti? sa taci? Fii cetatean adevarat si doar atunci poti avea dreptul de a cere socoteala statului!!!

6 comentarii:

  1. Ma amuza ceea ce ai spus aici, cetatean adevarat,"fii cetatean adevarat si doar atunci poti avea dreptul de a cere socoteala statului!"Pai da politicienii sunt cetateni adevarati?Stau in Parlament si se uita la site-uri porno in timp ce buzunarele lor se umfla din pensia batranilor.Presedintele, el e cetatean adevarat???pai daca e , sa dea si el din salarul lui pentru a ajuta poporul , asta inseamna sa fii cetatean, sa fii solidar.Daca pentru tine sa fii cetatean adevarat inseama sa umilesti , sa calci in picioare, sa furi, pai fetito nu esti decat una din "vulpile" care vor sa ajunga la putere ca sa aiba mai mult.Ambitia ta se rezuma doar la "a avea" , dar fii ambitioasa sa vrei sa faci bine, sa daruiesti fara sa primesti, pai tu te lauzi cu faptul ca ai ajutat o fata sau cu alte acte de caritate?Pai sincer, erai mai apreciata daca pastrai pt tine si nu sa faci din asta un spot publicitar.Nu stii ce e corectitudinea, crezi ca toata lumea are ceva cu tine, te inseli, asta e o scuza ca sa nu reflectezi asupra ta, ca sa poti sa mergi mai departe indiferent pe cine calci in picioare.Intr-o privinta ai dreptate, ca oamenii sa se revolte, si ai sa vezi ca o vor face, si vulpile ca tine, si cele din toata tara, vor fi date la o parte, pentru ca dreptatea mereu invinge, indiferent ca acum sau peste 10 ani.n locul tau as pleca capul, ca desi ai tu concursuri, proiecte , esti mediatizata, principiile morale iti cam lipsesc si chiar si umanitatea.Oricum fiecare cu principiile lui, viata lui, dar in viata conteaza mai mult sufletul, decat un buzunar plin cu bani si o viata luxoasa.Dar na , trebuie sa existe si oameni de astia pe pamant, ca altfel unde ar mai fi spiritul razvratit al oamenilor??

    RăspundețiȘtergere
  2. Reply la comentariul de la "Anonim": Ti-am publicat cele scrise de tine pentru a iti demonstra ca nu ma tem si nu ma ascund de nimic..spre deosebire de tine, care nu ai curajul sa iti dezvalui identitatea. E usor sa aduci injurii la adresa cuiva fara a-ti asuma responsabilitatea pentru cele scrise... daca esti suficient de demn/a si ai atat de mult curaj...spune cine esti si apoi mai discutam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiam ca asta va fi replica ta, poate nu sunt eu demn ca nu-mi arat identitatea, poate asta ma face mai putin cetatean, lasa sa fiu eu acela, nu ma deranjeaza, e defectul meu. Dar scopul meu a fost doar sa-ti arat ca daca unii nu spun nimic si ignora nu inseamna ca nu gandesc cum ai spus tu.De aceea te las sa te gandesti la identitatea mea, asta daca te intereseaza ceea ce stiu ca nu, dar asa vei descoperi cate persoane pe care le suspectezi gandesc asa cum am spus eu aici si iti vei da seama ca sunt multi, un banal anonim, sau oricare.Te pup si bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Reply Anonim: Insulti vulpile care sunt animale nobile in fond, in rest iti dau dreptate la tot ce sustii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragilor, nu voi mai raspunde la comentariile voastre intrucat am lucruri mult mai importante de facut!

    Daca va face placere sa fiti "curajosi" si "anonimi" in astfel de declaratii si sa va ocupati timpul cu asemenea lucruri, nu aveti decat!

    Pentru mine viata inseamna altceva! Iar cuvintele voastre ma motiveaza, desi voi va dorit opusul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Is there a "Like" button in here? Anyway.."Like!" :)).

    RăspundețiȘtergere