luni, 11 octombrie 2010

Experience Project Management- Now,for the future!

Dupa ce in vara ne-am lasat amprenta la Branding Romania 2010- Yes, we can! (Olanesti), acum te
                                                                        invitam la :

                             Branding Romania 2010-Winter edition
       Experience Project Management- Now,for the future!



            Acest “incubator de proiecte” va prinde viata in perioada 19-23 decembrie ,la Poiana Brasov!



Experience Project Management are ca obiectiv cresterea capacitatii de a scrie si derula proiecte in cadrul ong-urilor prin facilitarea de traininguri si seminarii. Pentru ca nu ignoranta este problema societatii ci LIPSA DE ACTIUNE ,Clubul Liderii Mileniului Trei, Bucuresti- o organizatie formata din tineri ,pentru tineri vine in sprijinul ideilor voastre si isi doreste sa le transforme in adevarate proiecte.

Esti tanar? activ si cu pofta de viata? cu varsta cuprinsa intre 17-23 de ani si cu experienta in actiuni de voluntariat? Atunci pe tine te cautam! Te asteaptam cu drag sa ne trimiti aplicatia ta pana pe data de 5 Noiembrie 2010.

Daca vei fi printre cei 24 de participanti selectati vei dobandi cunostinte in domeniul managementului de proiect, a atragerii de finantatori si vei cunoaste oameni ce au derulat proiecte de succes, avand la final sansa de a proiecta propriul tau proiect si de-al transforma in realitate.


Noi stim ca visul pe care il visezi singur nu devine realitate, asa ca te invitam sa visam impreuna pentru a genera schimbare!

                                                    Ce zici? Accepti provocarea?

Completeaza formularul si trimite-l pana la data de 5 Noiembrie 2010, daca vrei sa fii unul dintre cei 24 participanti la tabara de autodezvoltare, axata pe management de proiect de la Poiana Brasov.

Taxa de participare: 300 RON
acopera cazare, toate mesele, coffee-break
transportul nu este inclus

Mai multe DETALII aici:

http://clublmt.ro/2010/10/10/experience-project-management/

2 comentarii: