vineri, 3 mai 2013

Congresul Studenților din România, Ediția a VI-a


Congresul Studenților din România (CSR) reprezintă un eveniment important al Uniunii Studenților din România, federație ce reunește 72 de organizații studențești din 17 județe din țară.
CSR este un eveniment de reper în mediul studențesc din România, reușind de-a lungul timpului să devină emblema libertății de exprimare a studenților. Atingând teme și subiecte ce au un rol primordial în dezvoltarea academică, personală și profesională a studenților, în urma rapoartelor obținute, USR a reușit să aducă îmbunătățiri la politicile de tineret, asupra legii educației, cât și în identificarea problemelor sociale.
Uniunea Studentilor din România vă invită între 17 şi 19 mai 2013 să participaţi la Congresul Studenților din România, un proiect dedicat studenţilor, absolvenţilor, interesaţi de construirea unei noi societăți pentru tineri, bazată pe valori și pe strategii realiste.
Eveniment de referinţă în mediul studenţesc din România, Congresul Studenţilor pornește de la premisa de a crea un nou model de societate pentru tineri, cu accent pe 3 paliere extrem de importante: legea internship-ului, opinia studenților privind sistemul educațional românesc și necesitatea elaborării unui model de creștere economică pentru o Românie modernă și competitivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu